Zamestnanci VW SK dostanú rekordné odmeny za hospodárske výsledky

NETKY.SK • 7 September 2012, 06:59 • 2 min
Zamestnanci VW SK dostanú rekordné odmeny za hospodárske výsledky

Zamestnanci VW SK dostanú rekordné odmeny za hospodárske výsledky - Slovensko Zamestnanci spoločnosti Volkswagen Slovakia (VW SK) dostanú v septembri k mzde za mesiac august vyplatenú historicky najvyššiu odmenu za hospodárske výsledky. Priemerná výška vy

slovakia

left justify in out

imgZamestnanci spoločnosti Volkswagen Slovakia (VW SK) dostanú v septembri k mzde za mesiac august vyplatenú historicky najvyššiu odmenu za hospodárske výsledky. Priemerná výška vyplatených odmien dosiahne 1 100 eur na zamestnanca.
      Vyplatený bonus, ktorý dostanú tarifní zamestnanci pôsobiaci v spoločnosti v minulom roku, pozostáva z odmeny za hospodárske výsledky roku 2011 v priemernej výške 705 eur na zamestnanca a bonusu za flexibilitu 200 eur. Výška odmeny je závislá aj od dĺžky pracovného pomeru vo VW SK v predchádzajúcom roku. Okrem toho všetci tarifní zamestnanci dostanú aj preddavok pre trvalé zaistenie udržateľného úspechu v priemernej výške 200 eur na zamestnanca.
      Objem výroby automobilov v bratislavskom závode v minulom roku medziročne vzrástol o takmer 50 %. V druhej polovici firma odštartovala výrobu malých mestských vozidiel Volkswagen up!, ŠKODA Citigo i SEAT Mii.
      Volkswagen Slovakia pôsobí na Slovensku už viac ako 21 rokov. Od roku 1991 vyrobil viac ako 3 milióny vozidiel. Patrí k najväčším exportérom, investorom i zamestnávateľom v súkromnom sektore na Slovensku. Zamestnáva viac ako 8 400 ľudí. V závode v Bratislave vyrába automobily Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up!, ŠKODA Citigo, SEAT Mii, karosérie Porsche Cayenne a prevodovky, v Martine komponenty pre podvozky a prevodovky a v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona