Zamestnanci prestížnej školy v Indonézii čelia obvineniam zo zneužívania

NETKY.SK • 2 December 2014, 09:03 • 2 min
Zamestnanci prestížnej školy v Indonézii čelia obvineniam zo zneužívania

JAKARTA - Kanaďan pracujúcu pre prestížnu medzinárodnú školu v indonézskej metropole Jakarta i jeden z jeho indonézskych kolegov predstúpili dnes pred súd v súvislosti s obvineniami zo sexuálneho zneužívania svojich žiakov. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Správca Neil Bantleman a indonézsky asistent Ferdinand Tijong budú mať na súde v Jakarte každý svoje vlastné pojednávanie. Obžalovaní, ktorí odmietli akékoľvek previnenie, by mohli v prípade odsúdenia ísť do väzenia až na 15 rokov.
      

Vzhľadom na to, že sa prípad týka maloletých, sú procesy pre verejnosť uzatvorené. Obaja obžalovaní sa nachádzajú v policajnej väzbe už od júla tohto roka po tom, čo rodičia troch škôlkarov na polícii nahlásili údajné sexuálne útoky zo strany zamestnancov na svoje deti. V prípade, ktorý vyplával na povrch tento rok v apríli, sú obvinení aj piati bývalí školníci. Inštitúciu navštevujú deti zahraničných diplomatov, obchodníkov a predstaviteľov indonézskej elity.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona