Záložník Duda po vyšetrení zraneného svalu: Po reprezentačnej prestávke som späť v tréningu

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 17:53 • 2 min
Záložník Duda po vyšetrení zraneného svalu: Po reprezentačnej prestávke som späť v tréningu

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant v službách Herthy Berlín Ondrej Duda by mal pre zranenie stehenného svalu pauzovať približne dva týždne.

slovakia

left justify in out

"Som po vyšetrení. Po reprezentačnej prestávke som späť v normálnom tréningu," uviedol 22-ročný stredopoliar prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie. Sninsky rodák pre zranenie nefiguruje v nominácii trénera A-tímu SR Jána Kozáka na blížiaci sa zápas na Malte (26. marca o 20.45 h) v rámci F-skupiny európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

Dudu, ktorý vlani v lete prišiel do Berlína z Legie Varšava za 4,5 milióna EUR, počas ostatných mesiacov sužovalo zranenie kolena; vo februári naskočil do kolotoča súťažných stretnutí. Kreatívny ofenzívny záložník má za sebou úvodné dve ligové vystúpenia v drese Herthy. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies