Záložník Chelsea Meireles zaujal taliansky Neapol

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 19:12 • 2 min
Záložník Chelsea Meireles zaujal taliansky Neapol

Záložník Chelsea Meireles zaujal taliansky Neapol - Futbal NEAPOL - Neapol upriamil svoju pozornosť na záložníka Chelsea, Raula Meirelesa. Taliansky klub sa snaží posilniť svoje mužstvo po predaji útočníka Lavezziho do Paríža Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

imgNEAPOL - Neapol upriamil svoju pozornosť na záložníka Chelsea, Raula Meirelesa. Taliansky klub sa snaží posilniť svoje mužstvo po predaji útočníka Lavezziho do Paríža Saint-Germain.

Meireles, ktorý v poslednej chvíli prestúpil do Chelsea vlani v lete po sezóne strávenej v Liverpoole, na seba upozornil práve v zápasoch s Neapolom, keď Chelsea v uplynulej sezóne Ligy majstrov vyradila práve taliansky tím.

Svoju kvalitu potvrdil aj pôsobivými výkonmi na Euro 2012, keď pomohol Portugalsku postúpiť do semifinále, kde ich práve dnes čaká zápas s obhajcami európskeho titulu, Španielskom.

Podľa anglického Daily Mirror, prezident talianskeho tímu, Aurelio De Laurentiis, kontaktoval agentov Meirelesa ohľadne prestupu za 8 miliónov libier.

Meireles však akékoľvek rozhodnutia o svojej budúcnosti odďaľuje.
29-ročný hráč vyhlásil: "Teraz sa sústredím na EURO a nepremýšľam o svojej budúcnosti."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies