VIDEO Záložník Arsenalu Santi Cazorla pomenoval svojho psa po Zlatanovi Ibrahimovičovi

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 18:49 • 2 min
VIDEO Záložník Arsenalu Santi Cazorla pomenoval svojho psa po Zlatanovi Ibrahimovičovi

LONDÝN – Smelý záložník Arsenalu Santi Cazorla prezradil, že svojho psa pomenoval po útočníkovi PSG Zlatanovi Ibrahimovičovi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjederočný španielsky futbalista momentálne laboruje so zranenou achilovkou, avšak do konca sezóny by ešte rád pomohol svojmu tímu v boji o titul, aj keď hlavným favoritom je Leicester City.

Keďže Cazorla má momentálne dostatok voľného času, tak si so svojim krajanom Nachom Monrealom sadli na krátku výmenu otázok a odpovedí. Video sa objavilo na oficiálnom YouTube kanáli klubu.

 



Keď sa Nacho opýtal svojho spoluhráča na domácich miláčikov, Cazorla bol zrazu v rozpakoch a dal iba nejasnú vyhýbavú odpoveď. Nakoniec prezradil, že psa pomenoval po jednom veľmi známom futbalistovi...

 

"Keď som bol ešte dieťa, tak som mal psa," začal vysvetľovať Cazorla. "Nepamätám si už však jeho meno, bol som ešte veľmi malý. Možno sa volal Nacho."

Na túto odpoveď Nacho Monreal zareagoval slovami: "Ale máš psa teraz, ako sa volá?" Cazorla už nemal kam uhnúť a musel s pravdou von: "Teraz mám troch psov. Ich mená sú Zlatan, Mary a Paco. Prvého som pomenoval po Zlatanovi Ibrahimovičovi."

Nie je isté, či Zlatan vie o svojom menovcovi, ale jedno je isté – Santi Cazorla je naozaj smelý chlap...

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies