Zálešák sa vracia do Skalice, Martinčič: Dohodli sme sa za 10 minút

NETKY.SK • 9 Február 2015, 15:33 • 2 min
Zálešák sa vracia do Skalice, Martinčič: Dohodli sme sa za 10 minút

SKALICA - Slovenský hokejista Miroslav Zálešák sa po štyroch rokoch vrátil do HK 36 Hant Skalica. S materským klubom sa dohodol na pôsobení do konca prebiehajúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný skúsený útočník strávil uplynulé dva roky v Irtyši Pavlodar. S kazašským tímom sa však dohodol na ukončení spolupráce, no na nový angažmán dlho nečakal. "S Mirom sme sa dohodli na pôsobení do konca sezóny. Skončil v Kazachstane a rokovania s ním boli veľmi rýchle. Dohodli sme sa za desať minút, keďže mal záujem pomôcť Skalici ako svojmu materskému klubu," uviedol pre TASR generálny manažér Záhorákov Tibor Martinčič.

 

Zálešák odohral v Skalici dosiaľ päť sezón, naposledy v tíme pôsobil v ročníku 2010/2011. Na konci vtedajšieho prestupového obdobia v januári však odišiel do Košíc, s ktorými následne získal majstrovský titul. Rovnaký úspech sa mu podaril vlani aj v tíme Pavlodaru, kde pôsobil hneď s niekoľkými ďalšími Slovákmi pod vedením Júliusa Penzéša. Na klubovej úrovni hrával aj za Chomutov, Třinec, Litvínov a Nitru. V roku 1998 ho zo 104. miesta v 4. kole draftovalo San Jose, v ktorého drese si v NHL pripísal dvanásť štartov. Slovensko reprezentoval na svetovom šampionáte v Rige (2006) a následne o štyri roky neskôr v Nemecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona