Zálešák po majstrovskej sezóne v Pavlodari spokojný, predĺžil zmluvu

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 16:50 • 2 min
Zálešák po majstrovskej sezóne v Pavlodari spokojný, predĺžil zmluvu

PAVLODAR - Slovenský hokejista Miroslav Zálešák bude pokračovať v kariére v Irtyši Pavlodar. S kazašským klubom sa tesne po skončení majstrovskej sezóny dohodol na predĺžení kontraktu.

slovakia

left justify in out

"Najbližšiu budúcnosť mám vyriešenú, nakoľko v Pavlodare mi ponúkli hneď po skončení sezóny nový kontrakt a na podmienkach sme sa dohodli veľmi rýchlo. Spokojnosť bola obojstranná a tak nemalo význam vymýšľať niečo nové," povedal v rozhovore pre hokej.sk Zálešák.
     

Tridsaťštyriročný útočník nazbieral v 59 stretnutiach uplynulého ročníka v najvyššej kazašskej súťaži dovedna 79 bodov za 28 gólov a 51 asistencí. Majstrovský titul získal pod vedením Júliusa Pénzeša spoločne s bratmi Róbertom a Richardom Hunovcami, Denisom Rehákom, Michalom Grmanom, Petrom Fabušom, Martinom Hujsom, Andrejom Nedorostom a Patrikom Svitanom. V minulosti pôsobil v Chomutove, Třinci či Litvínove v Česku, na Slovensku obliekal dresy Košíc, Skalice a Nitry. Slovensko reprezentoval na dvoch svetových šampionátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona