Zálešák dvoma gólmi rozhodol o triumfe "oceliarov" nad Slovanom

NETKY.SK • 17 Apríl 2012, 06:53 • 2 min
Zálešák dvoma gólmi rozhodol o triumfe "oceliarov" nad Slovanom

Zálešák dvoma gólmi rozhodol o triumfe "oceliarov" nad Slovanom

slovakia

left justify in out

img

Kapitán obhajcu majstrovského titulu HC Košice Miroslav Zálešák bol ústrednou postavou piateho finálového duelu extraligovej play off. V 28. minúte najprv zrovnal skóre stretnutia a v deviatej minúte predĺženia rozhodol o triumfe domácich pred vypredanou Steel arénou. 
      "Rišo Jenčík mi posunul puk, obzrel som sa za seba, zastavil a následne obišiel obrancu. Potom som už len vystrelil a padlo to tam," opísal víťazný moment tesne po stretnutí Zálešák. "Samozrejme, že sme mysleli už aj na samostatné nájazdy, no hrali sme do konca a oplatilo sa. V kabíne sme si hovorili, že musíme veriť vo víťazstvo a ísť za ním. Pokúšali sme šťastenu, trafili sme niekoľkokrát žŕdku, no bol to vyrovnaný zápas," skonštatoval dvojgólový hrdina zápasu.
      Zálešák si na konci druhej tretiny vykoledoval desaťminútový osobný trest za nešportové správanie a možno nútený oddych mu ušetril sily, ktoré zúročil v predĺžení. "Asi som mal viac síl," povedal s úsmevom na perách skalický rodák a pokračoval: "Nemôže sa mi to stávať, bola to zbytočná desiatka. Určite to nie je príjemné, keď tam človek sedí a nemôže chalanom pomôcť. Možno to bolo na niečo aj dobré, možno ma to zdravo nahnevalo."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies