Zákon im nič nehovorí

NETKY.SK • 2 Október 2017, 10:38 • 2 min
Zákon im nič nehovorí

BRATISLAVA - Celebrity to občas nemajú ľahké. Sú stále na očiach. Preto by si mali dávať pozor na to čo robia a byť príkladom svojím fanúšikom i okolitej verejnosti. Je to však vždy tak? Komu z hollywoodskych hviezd zákon nič nehovorí?

slovakia

left justify in out

50 Cent

50 Cent vlastným menom Curtis James Jackson sa radí medzi najúspešnejších rappery všetkých čias. Stúpla mu sláva do hlavy? Hudobný guru má veľmi blízko k omamným látkam, takže priťahuje problémy ako magnet. Naposledy si vo väzení posedel pol roka. Predstavte si policajnú jednotku, ktorá stojí v šoku v jeho dome a zíza na speváka, ktorý má v jednej ruke trhavinu v druhej strelnú zbraň a vo vrecku vrece drôg. Divoká kombinácia.

 

obrazok

 

Paris Hilton

Ani dedička hotelového impéria sa nemôže pochváliť čistým trestným registrom. V prípade blondínky ide o vodičské schopnosti - teda respektíve neschopnosti. Časté prekračovanie rýchlosti, pár zavinených nehôd, riadenie pod vplyvom alkoholu, to všetko logicky dospelo k tomu, že úrady radšej Paris odobrali vodičák. Kráska si z toho však nič moc nerobila a sadla za volant znova. Výsledok? Tri dni za mrežami a doživotná trauma.

 

obrazok

 

Wesley Snipes

Herec a producent, ktorý si na nedostatok práce naozaj sťažovať nemôže má do konca života peňazí dosť. Možno preto odmietol časť ťažko vydretých dolárov poslušne odovzdať štátu a radšej zvolil taktiku mŕtveho chrobáka. Podvodné stratégie sa mu v roku 2010 poriadne vypomstili. Dlžník bol odsúdený na tri roky za neplatenie daní.

 

obrazok

 

Lil Kim

Textárka, herečka, speváčka a zakladateľka hudobnej spoločnosti si jeden osudný deň roku 2005 pekne "zavarila". O čo išlo? Umelkyňa sa ocitla pred súdom za účelom poskytnutia svedectva ohľadom streľby, ktorú videla na vlastné oči. Namiesto toho, aby označila vinníka, klamlivo opísala celú udalosť, čo bol tiež dôvod k odňatiu slobody a to na jeden rok. Z trestu si však "odpykala" len desať mesiacov, pretože jej právnici to šikovne uhrali na podmienku a veľké výčitky svedomia.

 

obrazok

 

Mark Wahlberg

Herec a bývalý rapper, ktorého celé meno znie Mark Robert Michael Walhberg vyzerá ako "slušák". Čaká vás asi sklamanie. Pred niekoľkými rokmi Mark pod vplyvom drogy, ktorá sa používa ako veterinárne anestetikum, zaútočil na dvoch vietnamskýchá obchodníkov, z ktorých jeden bol v bezvedomí a druhý trvalo oslepol na ľavé oko. Sudca to celé označil ako jasný pokus o vraždu a poslal herca na dva roky do basy. Fešák si ale vo finále odsedel len 45 dní.

 

obrazok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies