Zakliaty Pich je ku gólu čoraz bližšie, chce sa odblokovať proti majstrovi

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 15:05 • 2 min
Zakliaty Pich je ku gólu čoraz bližšie, chce sa odblokovať proti majstrovi

VROCLAV - Slovenský ofenzívny stredopoliar poľského Slasku Vroclav Róbert Pich má gólový pôst od vlaňajšieho 22. augusta, privítal by jeho ukončenie už v piatok v zápase predposledného 29. kola základnej časti Ekstraklasy na pôde Lechu Poznaň (20.30 h).

slovakia

left justify in out

"Úprimne, už si ani nespomínam, kedy som sa naposledy strelecky presadil. Ak by sa mi to podarilo na trávniku úradujúceho majstra, odblokoval by som sa. Bolo by super zrušiť tú moju kliatbu. Veľmi by mi to pomohlo. Čakám už dlho. Som ku gólu čoraz bližšie, ale stále čosi chýba. Je to frustrujúce, lebo cítim formu," povedal Pich pre web svojho zamestnávateľa.

Slask figuruje na predposlednej 15. priečke v tabuľke, už nemá ani teoretickú šancu preniknúť do hornej osmičky pred rozdelením ligy na dve skupiny.

Dvadsaťsedemročný rodák zo Svidníka Pich sa vrátil vo februári do Vroclavu na hosťovanie, dohrá v ňom sezónu. Je kmeňovým hráčom 1. FC Kaiserslautern. Do Nemecka odišiel práve zo Slasku vlani v lete, v II. bundeslige nastúpil iba v štyroch zápasoch. V minulosti hral na seniorskej úrovni aj za Podbrezovú, Banskú Bystricu a Žilinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies