Zakladateľ spoločnosti Substratum oznamuje nový druh burzy kryptomeny

NETKY.SK • 7 November 2018, 06:00 • 2 min
Zakladateľ spoločnosti Substratum oznamuje nový druh burzy kryptomeny

OHIO - Spoločnosť Substratum s radosťou oznamuje vznik novej a revolučnej burzy kryptomeny. Burza Amplify je hybridná zmenáreň, kombinácia distribuovanej a decentralizovanej burzy, ktorá zabezpečí fiat-krypto bránu stovke kryptomien.

slovakia

left justify in out

Burza Amplify má užívateľsky jednoduché rozhranie vhodné pre obchodníkov všetkých úrovní na predaj a nákup hlavných kryptomien prostredníctvom svojej banky a kreditných účtov. Burza Amplify, okrem iného, umožní svojim používateľom využívať kryptomeny na nákup tovaru a služieb priamo od svojich predajcov.

 

Justin Tabb, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Substratum (SUB) uviedol: „Som veľmi rád, že môžem oznámiť vznik burzy AMPLIFY. Od prvého dňa, kedy som založil Substratum, som mal víziu vybudovať ekosystém produktov, ktoré budú skvele fungovať nezávisle, ale až keď sa využijú spoločne, budú skutočne výnimočné. Burza Amplify sa snaží umožniť každému, bez ohľadu na jeho/jej aktuálnu polohu alebo skúsenosti s kryptomenou, získať jednoduchý prístup ku krypto tokenom alebo minciam a rovnako jednoducho sa ich zbaviť. To sa predtým nikomu nepodarilo. S potešením tiež oznamujeme, že hostiteľom burzy Amplify je SubstratumNode a používatelia systému CryptoPay sa na nej môžu priamo zúčastňovať."

 

Ekonomika spoločnosti Substratum

 

Burza Amplify bude tretím produktom v ekosystéme Substratum, prvým je SubstratumNode a druhým systém CryptoPay. Uzly spoločnosti Substratum overia transakcie na burze Amplify a umožnia tým, ktorí sa zapoja do SubstratumNode, získať tokeny AMPX popri tokenoch SUB. Kryptomena zakúpená na burze Amplify bude automaticky k dispozícii na výdavky prostredníctvom používateľovho účtu CryptoPay, ktorý mu umožní nakupovať tovar a služby od zúčastnených obchodníkov a darovať čiastky participujúcim neziskovým organizáciám.

 

Všetci používatelia sú vítaní

 

Burza Amplify umožní používateľom, ktorí hľadajú rýchle transakcie, nakupovať kryptomenu. Okrem toho zobrazí zakúpenú čiastku v peňaženkách rýchlosťou sprostredkovanej transakcie, ponúka profesionálne obchodné nástroje technickej analýzy, upozornenia týkajúce sa obchodovania a účtov, investičné správy, daňové správy, nástroje správy portfólia a ešte mnoho prvkov v rámci jediného sofistikovaného rozhrania.

 

Prostredníctvom SubstratumNode a Amplify Bridgechain, ktoré spája distribuované a decentralizované burzy, bude burza Amplify k dispozícii na celom svete a umožní príchod altcoin-fiat obchodných párov, čo prinesie elimináciu niektorých transakčných poplatkov a časových oneskorení, ktoré v súčasnosti u obchodníkov existujú.

 

 

 

 

 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

 

 

 

her

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies