Zakladateľ Playboya Hugh Hefner a Crystal Harris sú opäť spolu

NETKY.SK • 2 Jún 2012, 21:29 • 2 min
Zakladateľ Playboya Hugh Hefner a Crystal Harris sú opäť spolu

Zakladateľ Playboya Hugh Hefner a Crystal Harris sú opäť spolu

slovakia

left justify in out

img

Zakladateľ magazínu Playboy Hugh Hefner a jeho exsnúbenica Crystal Harris sú opäť spolu. Dvadsaťšesťročná blondína sa už nasťahovala do rezidencie 86-ročného milionára. "Áno, opäť som jeho dievča číslo jeden. Sme šťastní," napísala Playmate na sociálnej sieti Twitter.

Harris opustila Hefnera vlani v júni, len päť dní pred ich svadbou. Ten neskôr vyhlásil, že ho to síce prekvapilo, ale už pochopil, že sa tým "vyhol guľke". Harris následne v rozhovore pre rozhlasovú šou Howarda Sterna prezradila, že sex s mediálnym magnátom trval dve sekundy a že Hefnera vlastne nikdy nevidela nahého. Za tento výrok sa však koncom júla ospravedlnila. Hefner, ktorý tesne po spomínanom rozhovore obvinil svoju exsnúbenicu z klamstva, toto ospravedlnenie prijal a krátko po ňom rovnako prostredníctvom Twitteru vyhlásil: "Crystal sa ospravedlnila za rozhovor s Howardom Sternom, čo oceňujem. Jej výroky nemali s realitou veľa spoločného".

Hugh Hefner bol v rokoch 1949 až 1959 ženatý s Mildred Williams, s ktorou má dve deti - dcéru Christie a syna Davida. Dvoch potomkov má aj s druhou manželkou Kimberley Conrad, s ktorou sa rozviedol v roku 2010. S Harris tvoril pár približne dva roky, zasnúbili sa v roku 2010 na Štedrý deň.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies