Základ šatníka každej ženy

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 11:00 • 2 min
Základ šatníka každej ženy

BRATISLAVA - Váš šatník praská pod tými všetkými preplnenými policami a vy si stále laméte hlavu s tým, čo si obliecť? Spravte si malé upratovanie a zistite, či máte všetky potrebné kúsky, ktoré vám nesmú chýbať.

slovakia

left justify in out

"Malé čierne"

Kratšie, čierne šaty vám isto nemusíme predstavovať. Sú nesmrteľné a veľmi variabilné. S balerínami a šatkou sa hodia pre menej formálnu príležitosť alebo naopak s podpätkami a náhrdelníkom budete hviezdou na večierku...

obrazok

Biela košeľa

Existuje nekonečne veľa možností ako bielu košeľu nosiť. Musíte však nájsť tu správnu voľbu pre váš typ postavy a potom to už bude hračka.

obrazok

Tmavo modré džíny

Ak by ste mali mať v šatníku džíny iba v jedinej farbe mala by to byť práve tmavo modrá. Zoštíhlujú a viete ich aj zladiť a využiť viac ako bledé, dotrhané rifle.

obrazok

Klasické lodičky

Topánky na vysokom podpätku k ženám jednoducho patria. A ak aj radšej volíte obuv bez podpätkov aspoň jedny základné v tmavej farbe by vám určite chýbať nemali.

obrazok

Čierne nohavice

Každá žena potrebuje jedny čierne nohavice, v ktorých sa bude cítiť dobre, Je len na vás aký strih zvolíte. Dôležité je aby lichotili vašej postave.

obrazok

Pruhované tričko

Tak práve takéto tričko vyzerá veľmi dobre k rifliam, sukni a aj ku koženým nohaviciam. Stačí už len doladiť zopár detialov a aj s jednoduchým outfitom sa môžete stať nezabudnuteľnou.

obrazok

Sako

Potrebujete svojmu outfitu dodať ten správny kancelársky look? Zvoľte sako. Potrebujete niečo na seba keď počasie si robí čo chce? Zvoľte sako. Potrebujete si niečo večer prehodiť cez šaty? Zvoľte sako.

obrazok

Baleríny

Pohodlné a navyše dobre vyzerajúce, také sú čoraz obľúbenejšie baleríny. Cez deň si ich obujte k rifliam a večer tie isté ku letným šatám. Budete vyzerať skvele a nohy sa vám poďakujú.

obrazok

Biele tričko

Existuje niečo univerzálnejšie? Zaobstarajte si jedno kvalitné, biele tričko, s ktorým vykúzlite množstvo variácií.

obrazok


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies