Základ dámskeho šatníka - dobré tepláky. Čo by ste mali zvážiť pri ich výbere?

NETKY.SK • 8 Október 2021, 20:46 • 2 min
Základ dámskeho šatníka - dobré tepláky. Čo by ste mali zvážiť pri ich výbere?

BRATISLAVA - Dámske tepláky sú jedným zo základných druhov oblečenia určených na bežné nosenie. Ženy ich milujú, pretože sú veľmi pohodlné, mäkké a priedušné a keďže pohodlná móda čoraz viac preniká aj na móla a do kolekcií módnych návrhárov, stávajú sa súčasťou každodenných outfitov vhodných na viaceré príležitosti, nielen cvičenie.

slovakia

left justify in out

Ak v nich však nechcete pôsobiť neupravene, musíte si vedieť správne vybrať taký model, v ktorom vyniknete. Ako nájsť tie pravé? Poďme sa spolu pozrieť na najdôležitejšie otázky, ktoré treba pred nákupom premyslieť.

 

Ako si vybrať strih vhodný na vašu postavu?

 

Vo všeobecnosti platí, že tesnejšie strihy sú vhodnejšie na nosenie mimo domova, pretože sú veľmi ženské. Predsa len, voľné tepláky pôsobia omnoho menej decentne a sú vhodnejšie najmä na šport či domáce leňošenie na gauči.

 

Ak si vyberiete správny strih, nebudete mať problém tepláky skombinovať aj do elegantných outfitov. Priliehavejší strih a tlmené základné farby dokážu v kombinácii so zaujímavým kabátom a svetrom naozaj zázraky.

 

Nemusíte sa báť siahať po slim fit strihu aj v prípade, že nemáte úplne postavu modelky. K teplákom si vezmite priliehavé biele tričko a dlhý, mohutný kardigan a máte dokonalý outfit na stretnutia s priateľmi či výjazd do mesta.

 

V poslednej dobe sú horúcim trendom najmä tepláky v štýle jogger. Spodné manžety sú tesné a nechajú vyniknúť topánkam. V kombinácii s rifľovou bundou alebo zaujímavou bomberou a čiapkou s nimi dokážete vykúzliť naozaj štýlový outfit.

 

Ktorú farbu uprednostniť?

 

V závislosti od príležitosti, na akú si tepláky obliekate, si môžete vybrať farbu. Nič nepokazíte univerzálnou šedou a najmä tmavšie odtiene vedia pôsobiť veľmi sofistikovane, ak ich šikovne skombinujete s ostatným oblečením.

 

Športové outfity znesú aj farebnejšie kreácie, môžete ich zladiť do optimistických outfitov, aby ste podávali lepšie výkony. Rovnako aj zaujímavá potlač môže byť na športových teplákoch osviežujúcim prvkom, ktorý dodá vášmu outfitu pôsobivý imidž.

 

Bavlna alebo syntetické tkaniny?

 

Čo sa týka materiálov, stopercentná bavlna je veľmi populárnou možnosťou, no nemusíte sa báť ani bavlny skombinovanej s trochou syntetických materiálov - všetko má svoje plusy aj drobné nedostatky.

 

Čistá bavlna má mnoho výhod, je príjemná na pokožku a super mäkká, no čím viac sa tepláky perú, tým väčšiu tendenciu strácať tvar majú a niekedy sa zvyknú i žmolkovať.

 

Bavlna v kombinácii so syntetickými materiálmi, napríklad elastanom, teplákom dodáva vlastnosti ako menej krčivosti a rýchlejšie schnutie a takéto tepláky sú takisto príjemné na dotyk a vhodné na nosenie vo voľnom čase, aj na cvičenie.

 

Chcete si šatník vybaviť modernými a kvalitnými dámskymi teplákmi? Máme pre vás skvelý tip: navštívte internetový obchod Bolf, kde nájdete pestrú ponuku modelov, farieb a štýlov za fantastické ceny. Jednoduchý proces objednávania, rýchle dodanie a časté akcie sú dôvody, pre ktoré sa určite oplatí pozrieť si najnovšiu kolekciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona