VIDEO Zákerný Neymar sa snažil uhryznúť Coentraoa, zľakol sa však Pepeho!

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 18:20 • 2 min
VIDEO Zákerný Neymar sa snažil uhryznúť Coentraoa, zľakol sa však Pepeho!

VALENCIA – Po prestupe do Barcelony sa mal Neymar ukázať svojimi technickými parádičkami a skvelou futbalovou technikou, aby navnadil všetkých futbalových fanúšikov na nadchádzajúce MS vo futbale v jeho rodnej Brazílii.

slovakia

left justify in out

Tento sen sa však pomaly rozplýva, nakoľko stále nie je celkom jasné ako došlo k jeho prestupu na Nou Camp a jeho výkony tiež nie sú vždy na očakávanej úrovni. Brazílsky útočník zažil vo finále Copa Del Rey proti Realu Madrid ďalší kontroverzný moment, keď padol do pasce súperovým hráčom.

 

Zdá sa, že hráči Realu Madrid mali za úlohu dostať sa Neymarovi „pod kožu“ a vyšlo im to, keď Fabio Coentrao vyprovokoval agresívnu reakciu súperovho útočníka.

 

Neymar najprv hlavou udrel protihráča a následne sa pokúsil uhryznúť Portugalčana do prstov. Následne však svojmu krajanovi pribehol na pomoc Pepe a Neymar sa okamžite stiahol do defenzívy. No kto by to bol o tomto 60-kilovom brazílskom útočníkovi povedal?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies