Zákazník taxikárovi 18 000 eur nedlhuje, všetko je inak!

NETKY.SK • 13 November 2017, 20:09 • 2 min
Zákazník taxikárovi 18 000 eur nedlhuje, všetko je inak!

EUSKIRCHEN - Žiadny taxikár, ale bývalý zamestnanec, ktorému odpustil krádež tašky za 45-tisíc. Tvrdí to domnelý dlžník, ktorý tiež podal trestné oznámenie.

slovakia

left justify in out

Po trestnom oznámení 47-ročného viedenského taxikára dostala polícia v nemeckom Euskirchene i trestné oznámenie jeho zákazníka, ktorý taxikárovi podľa verzie Viedenčana dlhuje 18 000 eur za zhruba mesiac jazdenia po Európe. Pre Západonemecký rozhlas (WDR) to v pondelok potvrdil hovorca euskirchenskej polície.

 

Podľa zákazníka však prípad pôsobí úplne inak, ako ho prezentoval taxikár z rakúskej  metropopoly, takže vyšetrovanie polície sa teraz upriami predovšetkým na zistenie toho, ktorá z oboch verzií zodpovedá skutočnosti.

 

Štyridsaťročný podnikateľ z USA totiž tvrdí, že po celý čas jazdenia po Európe mal pocit, že sedí v súkromnom vozidle Viedenčana, a nie v taxíku. Navyše jazdenie vnímal ako istú formu odškodnenia po tom, čo Viedenčana, v roku 2015 svojho šoféra a "dievča pre všetko" zamestnávané v Paname, prepustil po krádeži tašky za 45 000 eur.

 

Neuveríte, akú sumu dlhuje zákazník taxikárovi a kde všade boli

 

Taxikár predtým vo svojom trestnom oznámení opísal cestu so svojím "známym", ktorého totožnosť vraj nepozná, a dodal, že obaja leteli i do Mexika.

Viedenčan sa podľa vlastných slov dozvedel o neschopnosti zákazníka zaplatiť 18 000 eur až pri druhej zastávke v Londýne, pred ktorou sa dvojica zastavila okrem iného aj v Žiline a Euskirchene. Už predtým taxikár smeroval okrem iného do Monte Carla, Nice či Londýna.

 

Práve v britskej metropole vraj zákazník uviedol, že má dostatok finančných prostriedkov na svojom účte v Mexiku, kam sa potom dvojica letecky presunula. V letovisku Cancún sa však stratil taxikárovi, ktorý sa do Londýna a neskôr do vlasti vrátil iba vďaka finančnej pomoci manželky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies