Zákazníčka šokovala čašníčky: Darovala im po 5-tisíc dolárov!

NETKY.SK • 5 Február 2014, 10:59 • 2 min
Zákazníčka šokovala čašníčky: Darovala im po 5-tisíc dolárov!

ROCKFORD - Tri čašníčky v reštaurácii v americkom štáte Illinois iba neveriacky pozerali, keď neznáma žena dala cez víkend každej z nich šek na 5000 dolárov (3700 eur). Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Majiteľ reštaurácie Boone County Family Restaurant v dedine Caledonia, Matt Nebiu, uviedol, že kšefty išli v sobotu 1. februára iba pomaly. A vtom jedna zákazníčka podala šeky trom čašníčkam: 25-ročnej Amy Sabaniovej, 23-ročnej Sarah Seckingerovej a 28-ročnej Amber Kariolichovej.
     
Sabaniová povedala pre denník Rockford Register Star, že najprv si pomyslela, že šek je vystavený na 500 dolárov (370 eur). Lenže pri pozornejšom čítaní zbadala jeho skutočnú hodnotu a odmietla si ho vziať. Zákazníčka však podľa Sabaniovej povedala čašníčkam, aby peniaze využili na školu a "všetko ostatné v živote".
     
Seckingerová ako ďalšia obdarovaná povedala, že posledný semester dvojročného štúdia s titulom associate degree v odbore trestná spravodlivosť bol pre ňu príliš drahý, ale teraz si ho už môže dovoliť a do školy sa vráti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies