Zákaz prestupov hrozí už aj Arsenalu a Chelsea

NETKY.SK • 29 November 2015, 16:15 • 2 min
Zákaz prestupov hrozí už aj Arsenalu a Chelsea

LONDÝN – V Španielsku sa objavili správy, že aj Arsenalu a Chelsea hrozí trest od FIFA, ktorý zatiaľ dostala len Barcelona. Zákaz prestupov hrozí aj madridským klubom Real a Atlético.

slovakia

left justify in out

Podľa správ španielskeho denníka AS hrozí obom londýnskym klubom rovnaký trest ako Realu Madrid a Atléticu Madrid, o čom sme vás informovali už včera. Podľa informácií však podobný trest hrozí aj ďalším veľkým európskym klubom.

Katalánsky veľkoklub FC Barcelona je zatiaľ jediným tímom, ktorý dostal tento trest za porušenie pravidiel pri získavaní hráčov do 18 rokov, avšak plynú jej už iba posledné mesiace. Zdá sa, že rovnaké praktiky používali aj anglické kluby.

Barcelona sa pokúsila zrušiť tento zákaz na arbitrážnom súde, ale ich žiadosť bola zamietnutá. Znamená to, že ak rovnaký trest dostanú aj ďalšie kluby, tak ich prestupovým ambíciám je na istý čas definitívne koniec.

FIFA ešte v júli udelila Realu Madrid zákaz prestupov na dve prestupové obdobia, avšak trest stále nevstúpil do platnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies