Zajtra sa policajti zamerajú na disciplinovanosť vodičov

NETKY.SK • 7 August 2014, 10:52 • 2 min
Zajtra sa policajti zamerajú na disciplinovanosť vodičov

BRATISLAVA - Policajti v Bratislavskom kraji sa zamerajú na disciplinovanosť vodičov.

slovakia

left justify in out

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave sa v piatok (8.8.) zamerajú na disciplinovanosť vodičov jazdiacich na území Bratislavského kraja. TASR o tom informovala hovorkyňa KR PZ Karina Považanová.

 

Cieľom dopravnej akcie je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a viesť jej účastníkov k disciplinovanosti.
      

"Počas kontroly budú policajti osobitnú pozornosť venovať predovšetkým dodržiavaniu zákona o cestnej premávke vodičmi motorových vozidiel s dôrazom na dodržiavanie povinností držiteľa vozidla," povedala Považanová. Ako ďalej uviedla, policajti nemusia vodičov pri porušení zákona o cestnej premávke zastaviť a vyriešiť priamo na mieste, ale rozhodnutie o uložení pokuty za spáchaný čin zašlú držiteľovi vozidla poštou.
      

Vodičov zároveň upozorňuje, že v záujme ochrániť čo najviac životov účastníkov cestnej premávky a viesť ich k disciplinovanosti bude polícia vo výkone častých osobitných kontrol na území Bratislavského kraja naďalej pokračovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona