Zaistili vyše 1,5 kg marihuany, padlo jedno obvinenie!

NETKY.SK • 20 Február 2014, 11:44 • 2 min
Zaistili vyše 1,5 kg marihuany, padlo jedno obvinenie!

BRATISLAVA/NOVÉ ZÁMKY - Viac ako 1,5 kg marihuany zaistili colníci spolu s policajtmi pri domových prehliadkach v Dvoroch nad Žitavou v okrese Nové Zámky. Zadržali aj 31-ročného Štefana, ktorého po akcii vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

slovakia

left justify in out

Muž pracoval ako agronóm. Ako uviedla hovorkyňa finančnej správy Petra Macíková, v rámci svojej legálnej činnosti, ktorá mu umožňovala nenápadný a neobmedzený pohyb po poliach, pestoval rastliny rodu cannabis takmer po celom západoslovenskom regióne. Po vysušení ich spracoval, navážil a uskladnil v sklenených a umelohmotných dózach v rodinnom dome. Zadržané rastliny putovali na expertízu. Podľa prvotných policajných informácií by sa zo zaisteného množstva dalo pripraviť 1 590 dávok v hodnote minimálne 15 900 eur.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies