Záhradné dekorácie pre vianočný čas

NETKY.SK • 24 November 2014, 11:00 • 2 min
Záhradné dekorácie pre vianočný čas

BRATISLAVA - Vianoce sa blížia rýchlosťou blesku a je najvyšší čas začať premýšľať nad vianočnou výzdobou. Takmer všetci sa automaticky venujeme dekorovaniu interiéru, ale priznajte si, kto z vás si dá námahu s dekorovaním záhrady, či terasy?

slovakia

left justify in out

Ihličie a šišky nikdy nesklamú

Tieto veci k Vianociam jednoducho patria a nikdy nás nesklamú. Vyzerajú dobre v akomkoľvek aranžmá. A vonku vydržia ešte oveľa dlhšie. Jednoducho ich navrstvite do kvetináča, pridajte vetvičky ihličnanu a máte skoro hotovo. Skúste to ešte dozdobiť červenými alebo farebnými guľami a na svete je krásna dekorácia a skoro bez námahy.

obrazok

Svetielka a sviečky všetko rozžiaria

Aj prí výzdobe exteriéru nezabudnite na sviečky a svetielka. Môžete ich obtočiť okolo kvetináčov a všetkých nádob, ktoré máte vonku, povesiť ich na stromček pred domom alebo len tak zavesiť na dom.

obrazok

Ďalšie doplnky

Máte doma nepotrebné korčule alebo sánky? Sem s nimi. Na terase sa budú skvelo vynímať.

Trošku sa doma popozerajte a určite nájdete niečo čo vám pomôže vytvoriť neopakovateľnú atmosféru počas vianočných sviatkov. Stačí iba fantázia a trošku zručnosti.

obrazok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies