Záhlavová-Strýcová školila Svitolinovú, ako podávať ruku

NETKY.SK • 17 September 2014, 14:24 • 2 min
Záhlavová-Strýcová školila Svitolinovú, ako podávať ruku

TOKIO - Česká tenistka Barbora Záhlavová-Strýcová dostala v Tokiu lekciu 4:6, 1:6 od Ukrajinky Eliny Svitolinovej, následne sama poskytla súperke jedno školenie.

slovakia

left justify in out

Neuspokojila sa totiž s podaním ruky štýlom "skapatá ryba" a bez očného kontaktu. V reakcii na ledabolosť zdrapla dlaň o osem rokov mladšej premožiteľky a inštruktážne ňou potriasla. Video sa objavilo napríklad na USA Today Sports.

 

V tomto kontexte si značnú kritiku vyslúžila v apríli Kanaďanka Eugenie Bouchardová, medzičasom finalistka Wimbledonu, za správanie počas žrebu programu fedcupového stretnutia so Slovenkami v Québec City, keď odmietla podať ruku Kristíne Kučovej pri obligátnom spoločnom fotografovaní. 

 

"Je to suchopárne," so smiechom márne hľadajúcim adresátov vysvetlila Bouchardová dôvod. "Jej voľba," skonštatovala prekvapená Slovenka. Zábery na domáci tím pri Bouchardovej objasňovaní postoja naznačovali, že prevažoval pocit trápnosti. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies