Zaháňal sa päsťami aj nožom, mladík sa vyhrážal svojej matke zabitím

NETKY.SK • 22 Jún 2017, 12:57 • 2 min
Zaháňal sa päsťami aj nožom, mladík sa vyhrážal svojej matke zabitím

BRATISLAVA - Polícia obvinila 16-ročného Michala z Trenčianskeho okresu z prečinu nebezpečného vyhrážania. Mladík sa od februára opakovane vyhrážal zabitím svojej 35-ročnej matke.

slovakia

left justify in out

Mladík od matky viackrát žiadal peniaze a keď mu ich odmietla dať, začal jej vulgárne nadávať a zaháňať sa päsťami. Podobne sa k nej správal, keď mu odmietla pripraviť jedlo.

 

Údajne ju oslovil slovami, že je jeho slúžka a on je pánom domu, a tak mu má jedlo pripraviť. Po ďalšom odmietnutí na ňu zaútočil s nožom v ruke. Naposledy sa jej vyhrážal v piatok 17. júna, keď ju zároveň päsťami udrel do ramena.

Matka synovo správanie odmietla ďalej trpieť, a tak ho oznámila na polícii v Trenčíne. Polícia mladíka zadržala a podala podnet na stíhanie vo väzbe. Obvinenému Michalovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky, u mladistvých sa hranica trestnej sadzby znižuje na polovicu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona