Zahalená žena ubodala na smrť americkú učiteľku v Abú Zabí

NETKY.SK • 3 December 2014, 12:27 • 2 min
Zahalená žena ubodala na smrť americkú učiteľku v Abú Zabí

ABÚ ZABÍ - Americká učiteľka podľahla zraneniam, ktoré utrpela pri útoku ostrým predmetom v metropole Spojených arabských emirátov Abú Zabí. Oznámila to dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo v pondelok na verejnej dámskej toalete nákupného centra na ostrove Reem Island (Džazírat ar-Rím) v Abú Zabí.

 

Američanku (37) napadla bližšie nešpecifikovaným ostrým nástrojom osoba oblečená v čiernom ženskom odeve, ktorý jej úplne zakrýval telo aj tvár. Zatiaľ nie je jasné ani to, či išlo skutočne o ženu, alebo o muža.

 

Podľa denníka Daily Mail učiteľka utrpela vážne zranenia, ktorým ešte v ten istý deň podľahla v nemocnici. Motívy útoku nie sú známe. Svedkovi tvrdia, že obe ženy sa na toalete pohádali. Polícia zaistila vražednú zbraň, ale páchateľku, ktorá utiekla z miesta činu, zatiaľ nedolapila.

 

Totožnosť zabitej americkej občianky, ktorá učila na súkromnej materskej škole v Abú Zabí, nebola zverejnená. Rozvedená žena bola matkou 11-ročných dvojičiek, ktoré polícia vzala do opatery, pokým nepricestuje do emirátov ich otec nachádzajúci sa v zahraničí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies