Záhadná smrť dôchodkyne (†88) a syna (†52): Napísali list na rozlúčku

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 10:01 • 2 min
Záhadná smrť dôchodkyne (†88) a syna (†52): Napísali list na rozlúčku

KOŠICE - Mŕtvu 88-ročnú dôchodkyňu a mŕtvolu jej 52-ročného syna objavili v stredu policajti v byte na Važeckej ulici v Košiciach. Dôchodkyňa bola pravdepodobne udusená a na mieste našli aj list na rozlúčku, ktorý písal zrejme jej syn.

slovakia

left justify in out

Žena ležala na pohovke v izbe a bola pravdepodobne udusená priložením podhlavníka na tvár, čím jej páchateľ znemožnil dýchanie a udusila sa. Doposiaľ nezisteným spôsobom bol usmrtený syn nebohej dôchodkyne. Privolaný súdny znalec cudzie zavinenie na mieste nevylúčil. Presnú príčinu smrti určí až pitva. Policajti na mieste našli list na rozlúčku, ktorý pravdepodobne napísal syn. Košický vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Bližšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies