Záhada na polícii v Lučenci: Z trezoru miznú peniaze, potom sa tam vždy vrátia späť!

NETKY.SK • 19 Október 2013, 06:23 • 2 min
Záhada na polícii v Lučenci: Z trezoru miznú peniaze, potom sa tam vždy vrátia späť!

BRATISLAVA - Na oddelení mýtnej polície v Lučenci z ničoho nič miznú peniaze z trezoru a po čase sa akoby zázrakom vrátia späť.

slovakia

left justify in out

Doteraz nikto nevie ako, ani ktorý policajt je za to zodpovedný. Informovala o tom TV Markíza vo večernom spravodajstve.

Podľa TV Markíza sa zázraky v Lučenci začali diať v decembri minulého roka. Z uzamknutého trezoru na oddelení mýtnej polície tam zmizlo 1 500 eur, ktoré vyzbierali na pokutách. Keďže podozrivý môže byť iba tam pracujúci policajt, oddelenie začala prešetrovať inšpekcia. Ako uviedla pre TV Markíza hovorkyňa ministerstva vnútra Lucia Kirinovičová, inšpekcia ministerstva vnútra začala v danom prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže. Podľa TV Markíza po začatí vyšetrovania a dva mesiace po zmiznutí peňazí sa celá čiastka v trezore opäť objavila. "Keďže nevedeli určiť, kto z oddelenia tieto peniaze mohol odcudziť, tak bolo toto trestné stíhanie prerušené," dodala Kirinovičová. 

Na prípad upozornil televíziu divák. Podľa jeho zdroja sa peniaze našli v trezore v priečinku istej policajtky. Podľa inšpekcie však nie je isté, či ich tam vrátila a predtým ukradla práve ona. Do trezoru mali totiž prístup viacerí policajti. "Je teda takmer isté, že v tomto prípade nebude stíhaný vôbec nikto," odznelo v spravodajstve TV Markíza. Tá sa pýtala, či v tomto prípade nepadli hlavy zodpovedných, v piatok popoludní však už nedostali odpoveď. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies