Záhada Bartošovej listu na rozlúčku: Sfalšoval ho niekto?!

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 20:16 • 2 min
Záhada Bartošovej listu na rozlúčku: Sfalšoval ho niekto?!

PRAHA – Okolo smrti Ivety Bartošovej sa vynárajú ďalšie pochybnosti. Je list na rozlúčku, ktorý údajne napísala Iveta Bartošová (†48) svojmu synovi Arturovi (17)pravý, alebo sa jedná o podvrh?!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Česká speváčka Iveta Bartošová, ktorá 29. apríla spáchala samovraždu, údajne zanechala po sebe dva listy na rozlúčku a obraz. Jeden list a obraz boli venované jej manželovi Josefovi Rychtářovi (56) a jeden bol pre jej syna Artura (17), ktorého má s Ladislavom Štaidlom.

 

Polícia však ako dôkazový materiál zobrala len list adresovaný Rychtářovi, list pre Artura a obraz nechali v jej dome. Tu vznikajú nezrovnalosti? Prečo polícia zobrala len jeden list a obraz spolu s listom pre Artura nechali tak?

 

Prvou nezrovnalosťou je dátum napísaný na liste pre Artura. Na liste je dátum 25.4, teda štyri dni pred tým, ako sa Iveta rozhodla skončiť so životom. Skorý dátum mal vypovedať o tom, že si speváčka samovraždu naplánovala. Po bližšom prezretí dátumu je jasne vidieť, že je napísaný niekým iným.

 

img

 

img

 

Dátum je napísaný inou fixkou ako text. Takisto štýl akým je dátum napísaný sa odlišuje od dátumu napísaného na obraze, ktorý Rychtářovi Iveta nakreslila. Najviac je to vidieť na čísle štyri.

 

Okrem dátumu sa výrazne líši aj písmo v liste pre Artura a na obraze pre Rychtářa. Po bližšom prezretí je jasné, že jednu z vecí speváčka nenapísala, nevie sa však ktorú. To, že sú list alebo obraz sfalšované môže znamenať mnoho vecí, o ktorých sa môžeme len dohadovať...




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona