Zadymené schodisko v obytnom dome na Golianovej ulici v Trnave

NETKY.SK • 16 Marec 2023, 08:52 • 2 min
Zadymené schodisko v obytnom dome na Golianovej ulici v Trnave

TRNAVA - Trnavskí hasiči zasahovali včera (15. marca 2023) pred 20-tou hodinou pri ohlásenom zadymení spoločných priestorov obytného domu na Golianovej ulici v Trnave. Po príjazde hasičov bolo zistené, že silné zadymenie sa šíri z bytu na 1. poschodí.

slovakia

left justify in out

Majiteľ na výzvu zasahujúcich príslušníkov nereagoval, preto bolo potrebné násilím otvoriť vstupné dvere do bytu. Osoba po sprístupnení vykazovala známky intoxikácie so splodinami horenia. Po príjazde záchrannej zdravotnej služby bol odovzdaný do jej starostlivosti. V dôsledku silného zadymenia hasiči vykonali zásah s použitím autonómnych dýchacích prístrojov. Zadymenie bolo spôsobené pripálenou stravou na sporáku, ktorá bola vynesená na voľné priestranstvo. Následne bola ochladená 1 vysokotlakovým prúdom. Súčasne prebiehalo odvetrávanie bytovej jednotky a schodiska obytného domu prirodzenou formou odvetrávania. Následkom nedbalostného konania vznikla majiteľovi bytu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na hodnotu 500 €.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies