Zadržaných priekupníkov so vstupenkami na hokej prepustili na slobodu

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 19:03 • 2 min
Zadržaných priekupníkov so vstupenkami na hokej prepustili na slobodu

PRAHA - Pražská polícia prepustila na slobodu všetkých 34 v pondelok zadržaných osôb podozrivých z kupčenia so vstupenkami na zápasy MS v ľadovom hokeji.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesli české médiá s odvolaním sa na dnešné vyjadrenia policajného hovorcu Jana Daněka.
     

Podľa jeho slov hrozí spomínaným osobám, zadržaným pred pondelkovým večerným stretnutím domácej reprezentácie s výberom krajiny javorového listu - Kanady, za priestupok proti majetku pokuta až 15.000 Kč. Veľkú väčšinu z nich (32) tvorili podľa informácií českých elektronických médií cudzinci, zväčša s marockými cestovnými pasmi. Hovorca počet cudzincov potvrdil, avšak dodal, že išlo hlavne o občanov európskych krajín.
     

U podozrivých osôb sa našli vstupenky v rôznom počte, a to od dvoch až do 60 kusov.
     

Keďže polícia narazila pri preverovaní aj na predanú vstupenku, ktorá bola neplatná, varovala dnes fanúšikov, aby vstupenky nekupovali od priekupníkov.
     

Pražská polícia monitoruje situáciu pred dejiskom pražských zápasov šampionátu - O2 arénou - od úvodných bojov MS. Už v nedeľu zadržala pre podozrenie z neoprávneného predaja vstupeniek niekoľko osôb. Pred halou sa pohybujú policajné hliadky v uniformách i v civile.
     

O organizovanej skupine priekupníkov zo zahraničia pred O2 arénou informovali české médiá už po prvom stretnutí domácej reprezentácie s hokejistami Švédska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies