Zadržaný mladík ušiel z policajnej cely

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 11:41 • 2 min
Zadržaný mladík ušiel z policajnej cely

BRATISLAVA/KOMÁRNO - Zadržaný muž vyčíňal v policajnej cele, chcel si ublížiť, podarilo sa mu dokonca ujsť, nakoniec ho však chytili.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročného mladíka obvineného z krádeže, porušovania domovej slobody a neoprávneného používania elektronického platobného prostriedku umiestnili komárňanskí policajti do cely vo štvrtok popoludní. Edmund R. sa po celý čas správal agresívne, búchal si hlavu o dvere a demoloval zariadenie. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, operačný dôstojník preto asi po polhodine privolal záchranku. Lekár muža prezrel a ponúkol mu prevoz do nemocnice, ten to však odmietol. Záchranári tak odišli a o pár minút zadržaný muž vylomil výklopné dvierka na dverách, odtrhol kus plechu a chcel si ublížiť. V tom mu však zabránili policajti. Keď však otvorili dvere, mladíkovi sa podarilo ujsť. Policajné hliadky utečenca asi po dvoch minútach prenasledovania zadržali a previezli na ošetrenie do komárňanskej nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies