Zadržanie Plačkovej vyvolalo vlnu reakcií. Mama si ju zastala

NETKY.SK • 28 September 2021, 12:20 • 2 min
Zadržanie Plačkovej vyvolalo vlnu reakcií. Mama si ju zastala

BRATISLAVA - Podľa matky známej podnikateľky, ktorú obvinili z drogovej trestnej činnosti a členstva v zločineckej skupine, nemá jej dcéra s drogami nič spoločné. K prípadu sa na sociálnych sieťach vyjadrili aj Jasmina Alagič či Nela Slováková.

slovakia

left justify in out

Zadržanie slovenskej influencerky Zuzany Strausz Plačkovej, samozrejme, neušlo pozornosti ani iným známym ľuďom pôsobiacim v online priestore. K prípadu sa už vyjadrila moderátorka šou Česko Slovensko má talent Jasmina Alagič, ktorá s Plačkovou rozbehla spoluprácu.

 

 

 

"A i keď sa veľmi snažím učiť nedávať nevyžiadané rady, jednu skúsim: čo ak by sme nechali súdenie na tých, ktorí na to majú právo a čo sa mňa týka, celý život všetkým ľuďom bez rozdielu želám iba to, čo si zaslúžia na základe svojich činov,” napísala na Instagrame. Na otázku, či má aj ona niečo spoločné s Plačkovou, uviedla: "Ja mám so Zuzkou fantastický kolagén, s ktorým sú klienti spokojní. Ak máte záujem, teraz máme novinku na imunitu," uviedla.   

 

Na jej Instagrame sa pred niekoľkými týždňami objavila fotka, na ktorej je spolu s Plačkovou a vizážistom Milanom Švingálom. "Práca, ktorá tvorí priateľstvá," napísala k záberu. 

 

 

K zadržaniu napísala svoje aj niekdajšia kamarátka Plačkovej Nela Slováková. "No, mám zahltený direct, čo na to hovorím. Moja odpoveď je NIČ. Moja úroveň je niekde inde a ja sa nezachovám ako sa Zuzana zachovala ku mne v rúškovom období. Čo na Instagrame vidíte, je fejk a odporná pretvárka a pozlátko. K tejto kauze by som mohla povedať čokoľvek, čo viem, ale nemám za potreby,” vyznala sa. 

 

 

Úspešnú podnikateľku si, naopak, zastala jej mama. Na sociálnej sieti televíznej šou Nákupné maniačky napísala, že jej dcéra nemá s drogami nič spoločné. "Špiny špinavé, ja vám poviem, že nikdy nič nepredávala ani nebrala. Zobrali ju ako svedka, nie ako obvinenú, čítajte a posudzujte a prajem vám len závisť. Nič sa nedokázalo a nič nenašli...že s niekým ideš na oslavu a večeru, neznamená, že si díler...NAKA to nerieši a pozbiera všetkých," napísala.

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies