Zadržanému drogovému dílerovi v Seredi hrozí až 15 rokov za mrežami

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 10:58 • 2 min
Zadržanému drogovému dílerovi v Seredi hrozí až 15 rokov za mrežami

BRATISLAVA/SEREĎ – Desať až pätnásť rokov môže stráviť za mrežami drogový díler, ktorého policajti zadržali ešte v pondelok dopoludnia na Legionárskej ulici v Seredi.

slovakia

left justify in out

Na základe predbežných výsledkov z expertízy ho vyšetrovateľ obvinil z prechovávania a distribúcie drog.

 

Tridsaťročný muž mal pri sebe 16 zatavených striekačiek, tabletky a marihuanu. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, v striekačkách bolo minimálne 547 dávok pervitínu, konečné množstvo však bude vyššie. Pre svojich odberateľov mal pripravené aj prázdne striekačky, zatvárateľné vrecká a dve mini váhy. Drogy predával nielen v Galante, ale aj v obciach Mostová, Horné a Dolné Saliby, Jelka a Trstice a v Dunajskostredskom okrese. Už v minulosti bol zapletený do predaja drog, právoplatne odsúdený a v súčasnosti v podmienke, čo sú všetko priťažujúce okolnosti. Obvinený muž je v cele, kde čaká na rozhodnutie o väzobnom stíhaní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies