Zadržali vodiča, ktorý spôsobil nehodu autobusu s basketbalistkami

NETKY.SK • 8 September 2013, 12:31 • 2 min
Zadržali vodiča, ktorý spôsobil nehodu autobusu s basketbalistkami

BUDAPEŠŤ - Nehoda v Maďarsku si vyžiadala dve obete a 15 ľudí bolo zranených, z nich deväť ťažko.

slovakia

left justify in out

Maďarská polícia zadržala 69-ročného vodiča, ktorý s osobným autom značky Lada pri západomaďarskom meste Kapuvár v sobotu popoludní prešiel do protismeru a zrazil sa čelne s autobusom. Nehoda si vyžiadala dve obete a 15 ľudí bolo zranených, z nich deväť ťažko.

Polícia zadržala vodiča lady pochádzajúceho z Kapuváru, ktorého podozrieva zo spôsobenia nehody s následkom smrti z nedbanlivosti, uviedla v sobotu večer pre agentúru MTI hovorkyňa polície Rábsko-mošonsko-šopronskej župy Gabriella Tóthová. Podozrivý leží s poranením hrudníka v nemocnici v Györi.

Autobusom cestoval györsky klub basketbalistiek HAT-AGRO UNI na tréningový zápas do Šopronu. Vodič autobusu v snahe zabrániť zrážke strhol volant a zišiel na cyklistický chodník, kde sa vozidlo prevrátilo.

Na mieste havárie zomrel riaditeľ klubu. O život hlavného trénera bojovali záchranári. Oživovali ho, potom ho previezli do nemocnice, kde však zraneniam podľahol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies