Zadržali muža, ktorý útočil so železnou tyčou

NETKY.SK • 20 Február 2015, 11:25 • 2 min
Zadržali muža, ktorý útočil so železnou tyčou

BRATISLAVA - Pár hodín po incidente sa podarilo polícii zadržať 30-ročného muža z Dunajskostredského okresu, ktorý v utorok v noci napadol 37-ročného obyvateľa Veľkých Dvorníkov.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, napadnutý muž práve prišiel domov, zaparkoval svoje osobné auto, keď započul, že sa niečo deje. "Vrátil sa k vozidlu a tam ho silný úder do hlavy zrazil k zemi. V čiernom oblečený, maskovaný muž ho začal biť a udierať železnou tyčou dlhou 60 až 80 cm po celom tele," opísala incident Linkešová. Pri útoku sa podarilo napadnutému mužovi strhnúť kapucňu aj masku, ktorou mal prekrytú časť tváre. "Policajti ihneď začali po útočníkovi pátrať. Napadnutý muž bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice. Pri útoku utrpel zlomeniny tvárových kostí, zlomeninu ľavej ruky, otras mozgu, viaceré tržné rany na hlave a pomliaždenie horných aj dolných končatín," dodala Linkešová. Podľa predbežnej lekárskej správy sa zo zranení bude liečiť viac ako šesť týždňov.


Zadržaného muža polícia ešte v ten istý deň obvinila z ťažkého ublíženia na zdraví a podala návrh na jeho vzatie do väzby. Okresný súd vo štvrtok rozhodol, že muž bude stíhaný väzobne. Proti rozhodnutiu súdu podal sťažnosť. Hrozí mu trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies