Zadržali muža, ktorý mal od roku 2003 znásilniť najmenej 65 žien

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 18:17 • 2 min
Zadržali muža, ktorý mal od roku 2003 znásilniť najmenej 65 žien

MOSKVA - Muža, ktorý je podozrivý zo znásilnenia najmenej 65 tínedžeriek a mladých žien v priebehu minulých desiatich rokov, zadržali dnes v Kazani na juhu Ruskej federácie. Informáciu zverejnil tlačový odbor rezortu vnútra Tatárskej republiky.

slovakia

left justify in out

Po podozrivom sa pátralo od vlaňajšieho leta a jeho podobizeň sa opakovane objavovala tak na webovom portáli ministerstva vnútra, ako aj v tlači. Napriek tomu dostala polícia telefonickú informáciu istého občana o podozrivom až teraz.

Muž najskôr kládol odpor a čoskoro sa začal správať ako nepríčetný. Podľa odtlačkov prstov ho však v krátkom čase identifikovali ako skutočne hľadanú osobu, ktorá má na svedomí zrejme sériu znásilnení tínedžeriek a mladých žien vo veku 15-25 rokov od roku 2003.

Pravdepodobný páchateľ, ktorý sa narodil v roku 1973 a ktorý už strávil už za lúpež istý čas za mrežami, sa takmer vždy správal rovnako. Obete sledoval, zistil ich denný režim a zaútočil vo chvíli, keď bol presvedčený, že ho nikto nemôže prichytiť pri čine. Dejiskom prepadov, pri ktorých sa obetiam vyhrážal obvykle nožom, boli nezriedka schodiská obytných domov, ale aj byty, do ktorých sa dostal pod zámienkou, že je susedom, do ktorého bytu prenikla voda z prasknutého potrubia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona