Zadržali muža, ktorý herečke Frances McDormandovej ukradol Oscara

NETKY.SK • 6 Marec 2018, 06:00 • 2 min
Zadržali muža, ktorý herečke Frances McDormandovej ukradol Oscara

LOS ANGELES - Losangeleská polícia zadržala muža pre podozrenie z toho, že herečke Frances McDormandovej ukradol sošku Oscara, ktorú v noci na pondelok získala za hlavnú postavu vo filme Tri billboardy kúsok za Ebbingom.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie losangeleskej polície, Terry Bryant (47) bol zadržaný pre podozrenie z krádeže. Oscar bol údajne odcudzený počas after párty po udeľovaní prestížnych filmových ocenení. Bryant mal na toto podujatie vstupenku.

 

"Po krátkom čase sa Frances a jej Oscar znovu šťastne stretli a oslávili to dvojitým cheeseburgrom," povedal herečkin hovorca Simon Halls. McDormandová, ktorá má na konte dvoch Oscarov a rôzne ďalšie významné filmové ocenenia, v 90. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied porazila aj 21-krát nominovanú Meryl Streepovú. Prvého Oscara získala v roku 1996 za rolu vo filme Fargo, ktorý režíroval jej manžel Joel Coen a jeho brat Ethan.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies