Zadržali muža, ktorý chcel s kumpáni prepadnúť auto s peniazmi

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 10:34 • 2 min
Zadržali muža, ktorý chcel s kumpáni prepadnúť auto s peniazmi

BRATISLAVA - Policajti NAKA zadržali 38-ročného Iľju W. zo Serede. Podľa nich patril ku skupine mužov, ktorá sa v polovici vlaňajšieho novembra chystala prepadnúť auto, v ktorom bolo takmer 123-tisíc eur určených na výplaty zamestnancov galantskej firmy.

slovakia

left justify in out

Hľadaného muža zadržali v rodinnom dome jeho kamaráta v obci Opoj v Trnavskom okrese. Ako agentúru SITA informovala Andrea Dobiášová z Prezídia PZ, policajti využili moment prekvapenia a hľadaného bez problémov zadržali, nekládol žiaden odpor.

 

Novembrový prepad mužom známym zo seredského podsvetia prekazili policajti NAKA, spolu s galantskými policajtmi a Lynx komandom. Pri zásahu vtedy zadržali štyri osoby Ľuboša T., Pavla T., Petra T. a Dušana Š. Spolu s Iľjom W. ich obvinili z lúpeže v štádiu pokusu. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest na 10 až 15 rokov. Všetci sú stíhaní vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies