Zadržali jedného z najmocnejších kolumbijských drogových bossov

NETKY.SK • 20 September 2012, 06:46 • 2 min
Zadržali jedného z najmocnejších kolumbijských drogových bossov

Zadržali jedného z najmocnejších kolumbijských drogových bossov - Krimi Jedného z najmocnejších drogových bossov v Kolumbii Daniela Barreru, známeho pod prezývkou El Loco Barrera (Šialený Barrera), zadržala v utorok venezuelská polícia pri akcii, na ktore

slovakia

left justify in out

img

Jedného z najmocnejších drogových bossov v Kolumbii Daniela Barreru, známeho pod prezývkou El Loco Barrera (Šialený Barrera), zadržala v utorok venezuelská polícia pri akcii, na ktorej sa podieľalo viacero tajných služieb.
      Stalo sa tak v San Cristóbale neďaleko venezuelsko-kolumbijských hraníc, kde komando prekvapilo roky unikajúceho muža, za ktorého zadržanie bola vypísaná odmena niekoľko miliónov dolárov, v telefónnej búdke.
      Barrera a jeho spolupracovníci majú na svedomí pašovanie kokaínu vo veľkom do Brazílie, USA i Európy.
      O zadržaní hľadaného zločinca informoval osobne kolumbijský prezident Manuel Santos, ktorý sa poďakoval najvyššiemu venezuelskému predstaviteľovi Hugovi Chávezovi a tamojšej polícii a ocenil aj podporu tajných služieb Veľkej Británie a USA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies