Zadržali exnámestníka českého ministra obrany Michala Hrbatu

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 08:44 • 2 min
Zadržali exnámestníka českého ministra obrany Michala Hrbatu

PRAHA - O zadržaní niekdajšieho námestníka ministra obrany ČR a exposlanca Občianskej demokratickej strany (ODS) Michala Hrbatu informoval včera spravodajský server euro.cz.

slovakia

left justify in out

Podľa správy zasahovali v budove firmy Techniserv, v ktorej došlo k zadržaniu bývalého námestníka exministra Alexandra Vondru, "kukláči", ktorí si z dejiska odniesli množstvo dokumentov.

 

Hovorca protikorupčnej polície Jaroslav Ibehej popoludní potvrdil, že v Prahe dochádza k realizácii úkonov trestného konania, žiadne ďalšie podrobnosti však neprezradil.

 

Server napísal, že za policajnou akciou je údajne preverovanie niektorých verejných objednávok.

 

Techniserv, ktorý je firmou venujúcou sa spojovacej technike a informačným technológiám, nezriedka obchoduje s rezortom obrany i ďalšími verejnými inštitúciami vrátane magistrátov v Prahe a v Brne. Tento subjekt už figuruje v kauze iného niekdajšieho námestníka českého ministra, konkrétne bývalého druhého muža rezortu práce a sociálnych vecí Vladimíra Šišku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies