Zadržala tri osoby, ktoré obchodovali s metamfetamínom v Seredi a okolí

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 12:32 • 2 min
Zadržala tri osoby, ktoré obchodovali s metamfetamínom v Seredi a okolí

BRATISLAVA - Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zadržali tri osoby, ktoré obchodovali s metamfetamínom v Seredi i okolí. Hrozí im trest odňatia slobody od 10 do 15 rokov. TASR o tom informoval Martin Wäldl z Kancelárie prezidenta Policajného zboru SR.

slovakia

left justify in out

V stredu 1. apríla vykonala NAKA prehliadku na diaľničnom odpočívadle Zeleneč osobného motorového vozidla, pri ktorej zaistili viac ako 30 gramov metamfetamínu a zadržali tri osoby.

 

"Súčasne polícia vykonala tri domové prehliadky v meste Sereď, jednu domovú prehliadku a prehliadku vozidla v obci Váhovce," spresnil Wäldl.

 

Pri týchto prehliadkach policajti zaistili okrem finančnej hotovosti 6230 eur aj ďalšie veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Vyšetrovateľ NAKA v tejto súvislosti obvinil Jána H. (37), Rolanda V. (21) a Silviu B. (20) z drogovej trestnej činnosti, za čo im v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody od 10 do 15 rokov.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies