Zadĺžený Johny Depp sa postaví pred súd

NETKY.SK • 23 Október 2017, 08:28 • 2 min
Zadĺžený Johny Depp sa postaví pred súd

LOS ANGELES - Obľúbená filmová hviezda Johny Depp sa topí v dlhoch. Jeho nehospodárny spôsob života ho priviedol na mizinu.

slovakia

left justify in out

Depp bol niekedy považovaný za jedného z najrentabilnejších hercov amerického hollywoodu, dnes o neho už producenti nemajú taký záujem. Dôvodom je jeho láska k alkoholu a vyhranený životný štýl spojený s nadmerným utrácaním peňazí. Mnohí z jeho známych tvrdia, že je dnes veľmi náročné zastihnúť ho triezveho, o čom sa presvedčili aj mnohí jeho kolegovia z brandže. Keď sa natáčal posledný diel Piráti z Karibiku, ktorého je Depp neodmysliteľnou súčasťou, museli ho doslova strážiť.

 

Filmári si na neho najali skupinu ľudí, ktorá sledovala každý jeho krok. Začiatok nakrúcania sa mu musel prispôsobovať. Ak sa po ceste na scénu s nikým nepohádal alebo neopil mohlo sa začať s natáčaním, ak nie natáčanie muselo byť odložené. Jeho finančné problémy sú výsledkom nákladných investícií. Kúpil si zámok vo Francúzsku, tri ostrovy na Bahamách a dal zamestnal až 40 osobných asistentov. Čím sa jeho mesačné náklady vyšplhali na dva milióny USD. Dnes sa Johny chystá na súd pre uhradenie miliónov na daniach, ktoré nemá z čoho uhradiť, keďže všetko čo mal utratil. 

 

Spoločnosť Depp v decembri 2016 vzniesla žalobu proti svojim manažérom vo výške 25-miliónov USD. Pres súd sa postaví aj preto, lebo zažaloval svojich obchodných manažérov, ktorý ho podľa neho dostali do finančných ťažkostí.  Johny sa s nimi bude súdiť o 25-miliónov amerických dolárov.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies