Zadlžený Bolton dostal od súdu dva týždne k dobru

NETKY.SK • 22 Február 2016, 15:46 • 2 min
Zadlžený Bolton dostal od súdu dva týždne k dobru

LONDÝN - Druholigový futbalový klub Bolton Wanderers dostal od britského súdu dva týždne na vyriešenie finančnej situácie tak, aby bol schopný zaplatiť dlh na daniach.

slovakia

left justify in out

Záujem vlastnícky vstúpiť do organizácie má konzorcium okolo bývalého hráča Deana Holdswortha. Za podiel by mohol doterajší majiteľ Trevor Birch zinkasovať 7,5 milióna libier, z čoho by 2,2 milióna išlo na pokrytie pohľadávky voči daňovému úradu. V januári súd poskytol Wanderers šesťtýždňovú lehotu, ktorá teraz vypršala.

 

"Veríme, že odročenie nám dožičí dostatok času na zmenu vlastníckych pomerov a so súhlasným stanoviskom riadiaceho orgánu," povedal Birch. Boltonu hrozí zostup z druhej najvyššej anglickej súťaže, po 32 kolách je na predposlednej 23. priečke s rovnakým bodovým ziskom ako posledný Charlton.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona