Zadarmo nespravia vôbec nič

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 11:30 • 2 min
Zadarmo nespravia vôbec nič

Sú populárni, úspešní a nehorázne bohatí. Napriek tomu sa držia hesla, že zadarmo ani kura nehrabe. Reč je o osobnostiach, ktoré by rozhodne mali prehodnotiť svoje spôsoby, pretože toto už naozaj preháňajú.

slovakia

left justify in out

Naúčtovať si desaťtisíce, keď ich niekto slušne pozdraví alebo sa na nich pozrie v zákulisí? Dať na charitu pár stoviek s tým, že má svoje mravné zásady? Bežná prax hviezd, čo majú v banke milióny.

 

Madonna

Kráľovná popu je povestná svojimi šialenými maniermi. A svoju aroganciu dotiahla na najvyššiu možnú úroveň. Viete, čo by sa stalo, keby ste ju niekde stretli a pozdravili? Pravdepodobne by vám na mieste vypísala šek na 1800 dolárov. Toto sa stalo jednému človeku, ktorý chcel byť slušný a v momente prekvapenia si neuvedomil, s kým má tú česť. A prišlo ho to pekne draho.

 

obrazok

 

Bruce Willis

Akčný hrdina, čo pomáha ľuďom v ťažkostiach a srší humorom? Áno, na plátne určite. V reálnom svete panujú u slávneho herca celkom iné pomery. Keď sa riešilo, či sa pred kameru postaví aj pri natáčaní filmu Postradatelní 3, producent Sylvester Stallone zažíval infarktové stavy. Bruce totiž svoju štvordňovú prácu ocenil na "iba" 3 milióny dolárov. To bola pre tvorcov snímky veľmi silná káva. Zmluva sa samozrejme nepodpísala a vzduchom lietali nadávky ako leňoch, chamtivec a sebec.

 

obrazok

 

Catherina Zeta-Jones

Britská herečka sa prezýva "Lakomec". K tejto prezývke prišla na charitatívnej akcii, kde si spravila hanbu gigantických rozmerov. Kráska si zmyslela, že získa podpis speváka Paula McCartneyho a prispeje tak na dobročinné účely. Koľko že ponúkla? 25 dolárov. Od bohatej herečky sa teda chudobní ľudia pomoci naozaj nedočkajú. Korunu tomu nasadila aj svojím vyhlásením - trapas zmietla zo stola s tým, že je od prírody šetrným dievčaťom s mravnými zásadami. Lenže toho sa niekto, kto nemá kde bývať, asi nenaje...

 

obrazok

 

Michael Jordan

Jeden z najlepších basketbalistov všetkých čias by síce talent mohol rozdávať po kilách, ale skromnosť je u neho nedostatkovým tovarom. Keď bol kedysi slávnostne uvedený do športovej siene slávy, v jednom z rozhovorov vyrazil všetkým prítomným doslova dych. S kamennou tvárou sa vyjadril, že si to zaslúži, pretože zo všetkých basketbalistov sa snažil najviac. A tiež nechápe, prečo je tak podhodnocovaný a neplatia mu viac peňazí.

 

obrazok

 

Beyoncé

Speváčka, textárka, producentka a nastávajúca trojnásobná matka zarába astronomické sumy, takže by pokojne mohla občas prižmúriť oko, urobiť dobrý skutok a nastaviť fanúšikom vľúdnu tvár. Lenže kdeže, biznis je biznis. Kto chce na jej koncertoch získať zákulisný preukaz, nakuknúť za oponu, a vidieť Bey zo vzdialenosti niekoľkých metrov, ten si musí pripraviť 1500 dolárov. A že by takýto zážitok venovala napríklad chorým deťom? Nechajte si zdať...

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona