Začnite pracovať na svojej letnej postave už teraz vďaka upravenému jedálničku

NETKY.SK • 24 Marec 2020, 19:28 • 2 min
Začnite pracovať na svojej letnej postave už teraz vďaka upravenému jedálničku

Aj vy túžite po dokonalej letnej forme, no nechcete svoje telo trápiť drastickými diétami? Namiesto odopierania si dobrého jedla si vytvorte jedálniček, vďaka ktorému zdravou cestou dosiahnete svoje ciele.

slovakia

left justify in out

Dostať sa do formy môžete aj inak, ako hladovkou. Dôkazom je spoločnosť SuperSlim, ktorá priniesla na slovenský trh potraviny, ktoré tu donedávna neboli dostupné. SuperSlim vznikol v roku 2014, kedy sa manželia Krošlákovci rozhodli priviesť na slovenský trh vtedy ešte neznámu potravinu - konjakové cestoviny. "Nebolo to jednoduché a ani tak rýchle, ako sme si to zo začiatku predstavovali. Strave, diétam a neskôr aj zloženiu a benefitmi jednotlivých látok sme sa venovali už pár rokov, nakoľko manžel je športovec a ja zdravoťáčka," hovorí Lenka Krošláková. "Našu rodinu som sa snažila viesť v duchu zdravého životného štýlu." 

 

img

 

 

Aké vlastné produkty ponúka Super Slim?

Prvým našim produktom boli bezkalorické cestoviny. Je to jedinečný produkt, ktorý okrem toho, že je vhodný pre ľudí s potravinovými alergiami, je ideálny aj počas držania diéty, nakoľko celé balenie má len 14 kcal, pričom obsahuje len vlákninu. "Keď sme prvýkrát počuli o tejto rastline vedeli sme, že to chceme priniesť na Slovensko! Mať plný tanier a pritom chudnúť je to, po čom túži každý," hovorí Lenka Krošláková.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Super Slim (@superslim.sk_cz),

 

Neskôr do produktového portfólia pridali bezkalorické omáčky, ktoré konceptovo pasujú k cestovinám. Sú vhodné do všetkých diét, majú 1 kcal na porciu, dokonca sú vhodné aj pre diabetikov, lebo sú úplne bez cukru.  "Postupne sme pridávali stále viac produktov, pričom sme sa snažili čo najviac vyjsť v ústrety našim zákazníkom a ich potrebám."

 

Ako schudnúť rýchlo a efektívne podľa SuperSlim?

"Veľmi obľúbenou je tzv. "keto" diéta alebo proteínová diéta, ktorá prináša rýchly úbytok hmotnosti za veľmi krátky čas. V priemere to je až 5 kg za týždeň. Ďalším jej benefitom je, že príprava jedál nezaberie viac ako 3 min," vysvetľuje Ivan Krošlák. SuperSlim má v ponuke okolo 70 druhov jedál vhodných do tejto diéty, čiže pri diéte nemáte pocit jednotvárnosti stravy. 

 

Ďalšie potraviny, vďaka ktorým stratíte nadbytočné kilá

SuperSlim ponúka produkty aj pre alergikov, ale aj zdravšie alternatívy napr. cukru. Medzi ne patria stéviové ochucovadlá  či špeciálne sladidlá, ktoré majú 0 kcal. "Novinkami sú kolagénovo-proteínové kaše a koktejly, ktoré sme začali už vyrábať podľa vlastnej receptúry na Slovensku. Pri tvorení receptúr sme sa snažili brať ohľad na ľudí s potravinovými alergiami, produkty sú bez GMO, kaše obsahujú rastlinné proteíny," vysvetľujú manželia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Super Slim (@superslim.sk_cz),

 

Niečo pre športovcov

"V tomto roku sme vyšli aj s úplne novou značkou Jet nutrition, ktorá je určená pre športovcov, pričom sú tieto produkty vyvinuté na základe najnovších štúdií a v spolupráci s rôznymi vrcholovými športovcami,“ hovorí Ivan Krošlák. Nech zvolíte akúkoľvek diétu, SuperSlim ponúka tie najlepšie potraviny, vďaka ktorým bude chudnutie hračka. Navyše vám Ivan a Lenka pomôžu vybrať tie správne produkty a počas "premeny" vás budú motivovať. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies