Zack Snyder zverejnil prvú fotografiu Jasona Momou ako Aquamana

NETKY.SK • 20 Február 2015, 14:24 • 2 min
Zack Snyder zverejnil prvú fotografiu Jasona Momou ako Aquamana

USA - Americký režisér Zack Snyder zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter prvú fotografiu Jasona Momou ako Aquamana.

slovakia

left justify in out

„Je iba jeden skutočný kráľ,“ napísal k obrázku.

 

 

 

Arthura Curryho, známeho pod menom Aquaman, vytvorili Paul Norris a Mort Weisinger. V komiksoch spoločnosti DC Comics sa tento superhrdina objavil po prvý raz v roku 1941. Aquaman vládne oceánom a dokáže sa dorozumievať s morskými tvormi. Je spoluzakladateľom Ligy spravodlivých, ktorej členmi sú okrem neho aj ďalší superhrdinovia ako Superman, Batman, Wonder Woman, Flash alebo Green Lantern. 

 

Spoločnosť Warner Bros o Aquamanovi nakrúti aj samostatný film, ktorý chcú verejnosti predstaviť v júli 2018. Ešte predtým sa však tento hrdina objaví v snímke Batman vs. Superman: Dawn Of Justice, ktorú plánujú do amerických kín uviesť 25. marca 2016, i v diele s pracovným názvom The Justice League Part One. Dobrodružné sci-fi o Lige spravodlivých by mali priniesť na plátna kín v roku 2017. Jeho pokračovanie chcú divákom a diváčkam predstaviť v roku 2019. 

 

Tridsaťpäťročný Jason Momoa, vlastným menom Joseph Jason Namakaeha Momoa, je rodákom z havajského Honolulu. Ako dieťa sa s matkou presťahoval do Norwalku v Iowe, no v roku 1998 sa vrátil späť Havaj, kde sa začal venovať modelingu. Ako herec debutoval v posledných dvoch sezónach seriálu Pobrežná hliadka (1989 - 2001). Následne účinkoval aj v seriáli Stargate: Atlantis (2004 - 2009), kde sa do povedomia divákov zapísal ako Ronon Dex. Jeho prvou väčšou filmovou úlohou bol Barbar Conan. Toho stvárnil v rovnomennom filme, ktorý uviedli do kín v roku 2011. V tom istom roku mala premiéru aj prvá sezóna úspešného seriálu Hra o tróny, v ktorej na seba upozornil ako Khal Drogo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies