Začína sa predaj v lotérii o miliardu eur, najväčší jackpot na svete

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 07:15 • 2 min
Začína sa predaj v lotérii o miliardu eur, najväčší jackpot na svete

Začína sa predaj v lotérii o miliardu eur, najväčší jackpot na svete

slovakia

left justify in out

img

The BiLLe Lotto oficiálne začína lotériu s dosiaľ najväčším jackpotom pre jedného výhercu, interaktívnu tímovú hru a charitatívny fond do výšky 300 miliónov eur každý týždeň.
      Dnes sa otvára predaj v rámci lotérie The BILLe Lotto (https://www.TheBiLLe.com), ktorá je navrhnutá tak, aby rozbila rekordy vo výplatách s maximálnym jackpotom do výšky 1 miliardy eur každý týždeň. Realizované ťahy sú pod dohľadom spoločnosti KPMG.
      Jedinečné vlastnosti:
      - 1 miliarda eur ako maximálny jackpot každý týždeň
      - 42 vedľajších jackpotov až do výšky 10 miliónov eur
      - 11.094 výhercov až do výšky 10-tisíc eur
      - Dane vo všetkých hlavných výhrach hradí spoločnosť The BiLLe.
      - Obmedzený počet lístkov
      - Žiadne zdieľané výhry
      - Charitatívny fond až do výšky 300 miliónov eur týždenne, ktorý riadia hráči
      - Dva zabudované režimy tímovej hry pre skupinové alebo medzinárodné tímy
      - Online tímová hra za 1 euro. Tímoví kapitáni hrajú vždy zadarmo.
      - 1 hra zadarmo pre každého priateľa, ktorý sa pridá. Priateľ hrá tiež zadarmo!

      "Na čo som najviac hrdý, je charitatívny prvok lotérie The BiLLe," hovorí generálny riaditeľ Dave Edwards, policajný rotný na dôchodku a 30-ročný veterán kanadskej kráľovskej jazdeckej polície (RCMP), dnes s bydliskom na ostrove Antigua. "Náš fond na charitatívne dary rozdelí týždenne až tristo miliónov eur, ktoré riadi každý hráč a tím zúčastnený v hre."
      Enormnosť jackpotu vo výške jednej miliardy eur je ťažké pochopiť, priznáva p. Edwards. "Miliarda eur je približne 1 320 miliónov USD a je takmer nemožné túto sumu minúť," povedal. "Ak ste vyhrali maximálny jackpot a darovali ste milión dolárov na charitu vo všetkých 200 krajinách sveta, ešte stále ste miliardár."
      Žiadna lotéria ešte nikdy nevyplatila jackpot pre jedného výhercu v tejto sume a systém lístkov v lotérii The BiLLe eliminuje duplicitné kombinácie čísel, čo znamená, že ceny nie sú nikdy zdieľané, pokiaľ nejde o hru v tíme.
      Lotéria The BiLLe sa hrá online na celom svete prostredníctvom mobilných aplikácií pre zariadenia iPhone, iPad a Android. Jednotlivé hry sú po 7 eur a sú dostupné na webovej stránke https://www.TheBiLLe.com. Prvý ťah sa uskutoční 7. júna 2012 a po ňom budú nasledovať ťahy vo štvrtok každý týždeň. Po vypredaní hier sa už ďalšie hry nebudú vydávať.
      Spoločnosť The BiLLe Lotto Ltd. je licencovanou spoločnosťou na ostrovoch Antigua a Barbuda, ktoré patria k svetovým najprísnejšie regulovanými úradným právomociam pre hazardné hry, a je zapísaná vládou Spojeného Kráľovstva v zozname registrovaných subjektov.

      Prvé vyhlásené výsledky nájdete na stránke https://www.twitter.com/TheBiLLeLotto.
      Informácie a videá s návodom nájdete na stránke https://www.YouTube.com/TheBiLLeLotto.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies