Začína sa Pohoda, vodiči v Trenčíne sa musia pripraviť na dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 10:39 • 2 min
Začína sa Pohoda, vodiči v Trenčíne sa musia pripraviť na dopravné obmedzenia

TRENČÍN - V súvislosti s dnešným začiatkom hudobného festivalu Bažant Pohoda na trenčianskom letisku upozorňuje Krajský dopravný inšpektorát na výrazné dopravné obmedzenia.

slovakia

left justify in out

Okrem tvorenia sa kolón možno dnes očakávať aj zvýšený pohyb chodcov na cestách. Ako TASR informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, predpokladá sa, že na festival príde približne 30.000 návštevníkov, pričom veľká časť aj motorovými vozidlami.

 

„Výrazné dopravné obmedzenia možno očakávať najmä dnes v popoludňajších a večerných hodinách na ceste I/50 medzi Drietomou a Trenčínom, na diaľnici D1 v križovatke Trenčín - juh, na križovatke ciest I/50 a I/61, v obciach Veľké Bierovce, Opatovce, Trenčianska Turná a v meste Trenčín,“ uviedol Kudlička.

 

Krajský dopravný inšpektorát v Trenčíne podľa neho žiada účastníkov cestnej premávky o disciplinovanosť a vzájomnú ohľaduplnosť, rešpektovanie dopravných značiek a najmä sledovanie situácie v cestnej premávke.

 

„Ako každoročne, aj v tomto roku pripravil Krajský dopravný inšpektorát v Trenčíne počas celého trvania festivalu opatrenia, ktoré sa okrem riadenia a dohľadu nad cestnou premávkou budú zameriavať na kontrolu dodržiavania zákazu vedenia vozidla pod vplyvom alkoholu, alebo návykových látok, používanie reflexných prvkov chodcami a podobne,“ uzavrel policajný hovorca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies