Začína sa najväčší rockový festival Topfest

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 15:46 • 2 min
Začína sa najväčší rockový festival Topfest

BRATISLAVA – Už iba pár hodín ostáva do začiatku populárneho rockového festivalu Topfest, 13. ročník otvorí brány piešťanského letiska vo štvrtok 30. júna na pravé poludnie. Do stanového mestečka sa dá prísť o dve hodiny skôr.

slovakia

left justify in out

Topfest odštartuje nemecká kapela Guano Apes a hneď potom to roztočia švédski lámači sŕdc Europe. Na trojdňovom festivale vystúpia americkí Rival Sons, ruská kapela Slot, britskí The Darkness, glam metalová kapela z Fínska Reckless Love, česká legenda Kabát, americká kapela Puddle of Mudd, britskí punkeri UK Subs, české kapely Wanastowi Vjecy a Chinaski, ale aj slovenské Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A, či Slobodná Európa. Návštevníkov čaká aj skvelý sprievodný program. Nebude chýbať ohňostroj, poker for fun, špeciálne chodenie po lane waterlinning, vodný futbal, trampolína pre dospelých, turnaj v petangu či kolotoče.

 

„Festival odštartuje alternatívna rocková skupina z Nemecka Guano Apes a potom švédski rockeri Europe. Verím, že presvedčia, že i keď sú na scéne už skoro 40 rokov, stále majú ohromný ťah a poriadne to roztočia. Mnohé skvelé kapely vystúpia na Slovensku po prvý raz, pričom je takmer isté, že za cenu permanentky na Topfest by fanúšikovia nemali ani len jeden koncert. Myslím si, že takúto úžasnú príležitosť si netreba nechať ujsť,“ povedal pre médiá organizátor festivalu Dušan Drobný z agentúry Topfest.

 

Stavať ubytovanie v stanovom mestečku si záujemcovia môžu už od 10.00 h, brány festivalu sa otvárajú o 12.00 h. Od štvrtkového rána (30.6.) je návštevníkom počas troch dní k dispozícii aj kyvadlová doprava.

 

Topfest má postavené štyri pódiá. Na dvojici hlavných pódií sa vystriedajú tie najlepšie svetové rockové kapely, na vedľajšom dostane priestor výborná alternatíva, ako napríklad Čisté Tvary alebo Kvety v podpaží, a na C pódiu budú mladí hudobníci skladať rockovú maturitu. Hudobníci aj návštevníci majú navyše zabezpečený aj výborný komfort.

 

„Pripravili sme desiatky stánkov s občerstvením a množstvo atrakcií, fotostenu či špeciálne chodenie po lane waterlinning. U nás si užijete aj fantastickú novú zábavu bodyzorbing, čo je skákanie a hádzanie sa o zem vo veľkej nafukovacej guli. Na svoje si prídu aj športovci, môžu si zahrať vodný futbal, futbox alebo si zaskákať na trampolíne pre dospelých. Oddychovať potom môžu v pojazdných kaviarňach, v beach bare alebo si vychutnať pokoj v chill out stane. A pripravte sa na horúcu rockovú noc s moderátorom rádia Rocková republika Radom Meššom,“ doplnil Drobný.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies