Začína sa 12. ročník súťaže Fotomodelka Európy 2023

NETKY.SK • 2 Február 2023, 18:00 • 2 min
Začína sa 12. ročník súťaže Fotomodelka Európy 2023

Medzinárodná súťaž Fotomodelka Európy je jedinečný projekt svojho druhu. Cieľom súťaže je odlíšiť sa a dať priestor dievčatám a ženám bez obmedzenia veku či výšky a ukázať prirodzenú krásu. V roku 2023 sa uskutoční už 12. ročník tejto medzinárodnej súťaže.

slovakia

left justify in out

Súťaž Fotomodelka Európy sa na Slovensku organizuje už od roku 2012, od roku 2015 v spolupráci s Long Hair Prestige. Napriek tomu, že tento projekt prezentuje súhru krásy, životného štýlu a zdravia, nie je súťažou krásy. Vek, výška či ideálne miery nezohrávajú významnú rolu, dôležité sú i osobnostné predpoklady pre prácu fotomodelky. Dievčatá majú počas súťaže príležitosť spoznať profesionálny modelingový svet či prácu na módnych prehliadkach. 

 

img

 

12. ročník medzinárodnej súťaže Fotomodelka Európy sa začal formou Castingou začiatkom roka 2023, ktoré sa uskutočnili v niekoľkých mestách na Slovensku, ale aj blízko za našimi hranicami. Momentálne prebiehajú online pohovory s každou už zaregistrovanou modelkou.

 

Viac informácií sa dozviete na www.fotomodelkaeuropy.sk

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies