Začiatkom týždňa zaevidovalo Slovensko jeden nový prípad koronavírusu

NETKY.SK • 9 Jún 2020, 10:54 • 2 min
Začiatkom týždňa zaevidovalo Slovensko jeden nový prípad koronavírusu

BRATISLAVA - Na Slovensku pribudol v pondelok (8. 6.) jeden nový prípad nákazy novým koronavírusom. Počet pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19 je tak 1531. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na webe covid-19.nczisk.sk.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Žiadna obeť a ďalší vyliečení

Celkovo už otestovali 190 426 vzoriek, v pondelok otestovali 851 z nich. Uzdravilo sa ďalších šesť ľudí, a tak je na Slovensku celkovo 1402 vyliečených. Nepribudla žiadna obeť, Slovensko eviduje naďalej 28 úmrtí v dôsledku COVID-19.

 

Vážny stav sa neevduje 

Ako informoval permanentný krízový štáb, počet hospitalizovaných klesol o deväť, aktuálne je ich 28. Z tohto počtu u troch pacientov bolo ochorenie Covid-19 potvrdené. Žiadny pacient nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti, a zároveň nikto nepotrebuje umelú pľúcnu ventiláciu.

 

img

 

Kĺzavý medián zostáva na nule. Nový prípad koronavírusu v pondelok potvrdili v Bratislavskom kraji. Sedemdňový kĺzavý medián je momentálne na hodnote nula.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies